• Equip Sènior Bàsquet Girona

Actualitat

Imatge relacionada amb la notícia
2019-07-09

Albert Sàbat, presentat

El nou jugador del sènior ha estat presentat al pavelló de Fontajau

Aquest dimarts al migdia, Albert Sàbat ha estat presentat com a nou jugador del Bàsquet Girona. L’acte s’ha dut a terme a la sala de premsa del pavelló de Fontajau i també hi han participat Àlex Formento, director esportiu i entrenador del sènior, i Oriol Solà, vocal de l'àrea esportiva.

El jugador llagosterenc ha manifestat la seva il·lusió per formar part del projecte i “quedar-s’hi tants anys com pugui”. Sàbat és conscient de les exigències físiques de la LEB Plata i, durant les darreres setmanes, s’ha anat informant d’aquest nou context competitiu. El jugador amb passat al Casademont Girona i el Sant Josep no ha parlat d’objectius ambiciosos perquè creu que la clau és “centrar-se en el dia a dia”.

Les primeres paraules d’Albert Sàbat:

“Estic molt content de tornar a Girona. Sempre he volgut jugar a Fontajau i estic molt agraït que el Bàsquet Girona m’ho hagi permès”

“Aquest projecte és engrescador i té ganes de créixer. Per això, he vingut per aportar tot el que pugui per complir els objectius que ens marquem”

“Em trobo bé físicament, l’any passat no vaig patir cap lesió. He firmat per dos anys però tant de bo que en siguin molts més”

“He estat mirant partits i estadístiques de LEB Plata i ha canviat molt des que hi vaig competir per darrera vegada. Té més ritme i més físic i, per això, intentaré adaptar-me al màxim per sumar al col·lectiu”

“Els objectius grans encara queden lluny. Crec que el que hem de fer és treballar dia a dia perquè, al cap i a la fi, és el que ens portarà a aconseguir el que volem al final”

2019-07-19

Robert Cosialls renova amb el Bàsquet Girona

Robert Cosialls Borràs (Barcelona, 1996) continuarà el seu periple a Fontajau. L’ala-pívot renova amb el propòsit de...
Llegir més
2019-07-18

CREIXEM JUNTS: Campanya de socis 2019/20

El club dona a conèixer la campanya de socis pel curs 2019/2020. L’equip competirà a LEB Plata per segona vegada. La tarifa est&a...
Llegir més
2019-07-16

Max Esteban s’uneix al Bàsquet Girona

Màx Esteban Calvo (Barcelona, 1998), és la quarta cara de la plantilla del sènior pel proper curs. El jove valor barceloní...
Llegir més
2019-07-11

Gerard Sevillano aterra a Fontajau

Gerard Sevillano Puig (Badalona, 1994) és el tercer membre de la plantilla del sènior per la temporada 2019/2020. El club ocupa la posic...
Llegir més
2019-07-05

Sergi Costa renova amb el sènior

Sergi Costa Vázquez (Badalona, 1996) continuarà a la plantilla del sènior després de la passada. El base renova amb el clu...
Llegir més