• Equip Sènior Bàsquet Girona

Actualitat

Imatge relacionada amb la notícia
2018-11-21

Amb la màxima il·lusió

Jordi Trias va ser presentat ahir el migdia com a nou jugador del Bàsquet Girona

Després que abans d'ahir es fes oficial, el Bàsquet Girona va presentar ahir a Jordi Trias com a nou jugador de l’equip sènior. El pivot gironí va destacar que la seva il·lusió per competir segueix intacta. El nou fitxatge va parlar sobre l’actual situació de l’equip i la prioritat de fixar-se reptes a curt termini per acabar complint els objectius de final de curs. Trias també es va referir a l’emoció especial de tornar a casa i la bona rebuda que ha generat la seva arribada a les xarxes.

La presentació oficial de Jordi Trias com a nou membre del primer equip del Bàsquet Girona es va dur a terme a la sala de premsa de Fontajau. El jugador gironí va començar exposant els principals motius que l’han portat a decidir aquest camí. “Les prioritats canvien amb el pas dels temps i no em veia il·lusionat de començar un nou projecte lluny de casa”, va comentar. També va revel·lar que la intervenció del president del club, Marc Gasol, ha estat clau en la resolució del seu fitxatge per l’entitat gironina.

El pivot també va valorar el seu nou equip i quina funció pot representar dins el col·lectiu. “Crec que puc ser una peça important dins la pista i fora d’ella perquè és una plantilla jove amb coses per pulir”. Trias va tractar la situació actual de l’equip després de quatre derrotes consecutives, veient-lo capaç de superar aquesta dinàmica adversa. Per això, va puntualitzar la prioritat de fixar petits objectius per assolir-ne de més grans. Finalment, el nou fitxatge va reivindicar la joventut del conjunt i els trets diferents que li poden aportar al seu perfil més madur.

A la recta final de la presentació, Trias també va tenir unes paraules d’agraïment per la bona rebuda que ha generat la seva arribada a la ciutat on va nèixer. El pivot gironí va remarcar que afronta aquest nou repte amb la màxima il·lusió i ambició per contribuir en el projecte i els seus objectius.

*Les valoracions de Jordi Trias

 “Jo si agafava aquesta opció era per estar al 100% amb l’equip. Crec que puc ser una peça important en el joc la pista però també fora d’ella per ensenyar als més joves, acabar de polir-los, a partir de la meva experiència.”

“En Quim em va demanar que, si em decantava per venir aquí, que ho fes amb il·lusió per contribuir a la causa”

“Sóc molt patriota de la meva ciutat. Hi ha gent que està fent un esforç per recuperar el bàsquet de nivell, i vaig pensar que perquè no jo podia participar-hi. Cada vegada que entro per aquesta porta penso en la pell de gallina que tenia en els meus primers anys aquí. Una senyal que em fa tornar amb la màxima il·lusió”

“Hem d’anar al dia a dia. És fàcil acotar els objectius de final de temporada però ara l’equip està passant un mal moment i crec que el col·lectiu té capacitat per revertir la dinàmica. La meva ambició és màxima i, quan trepitjo a la pista, sempre vull estar a dalt”

“Sempre es pot aprendre algo. Sóc un jugador amb més passat que present però els joves d’avui en dia són diferents als que hi havia quan tenia la seva edat. Tenen diferents inquietuds, diferents punts de vista... tot embolcallat en una il·lusió competitiva sana. Jo pretendré impregnar-me d’aquest sentiment i d’aquests noves formes de ser i de fer que poden completar-me com a jugador”

“Estic molt content de la repercusió tant pel club com per la ciutat i la seva gent. Els missatges d’estima que he rebut a les xarxes m’han encoratjat encara més aquesta nova aventura que emprenc a partir d’avui. Espero retornar-ho amb esforç i victòries que al final és el que suma.” 

2018-12-13

Victòria d'ofici

Victòria molt treballada del Bàsquet Girona en el pavelló Menorca – Maó. Després d’un bon inici visitan...
Llegir més
2018-12-11

Buscant la continuïtat

Amb la temporada tan avançada, cap partit és menys important que un altre i el Bàsquet Girona no vol deixar sorprendre’s, t...
Llegir més
2018-12-09

Defensa exitosa

El Bàsquet Girona va mantenir a ratlla el seu rival mitjançant una defensa sense escletxes i, això, li va permetre manar en el ma...
Llegir més
2018-12-07

Nova prova de foc

Els gironins començaran la segona volta a casa, on volen mantenir la bona dinàmica dels dos últims partits. Tot i que a l’a...
Llegir més
2018-12-02

Victòria a casa del líder

Els catalans van situar-se per davant al marcador a mitjans del primer període i ja no van perdre l’avantatge.  El bon treball defen...
Llegir més