• Equip Sènior Bàsquet Girona

Actualitat

Imatge relacionada amb la notícia
2019-10-05

Doble exigència

El sènior s’enfrontarà al rival més complicat fins ara amb la càrrega física de la jornada intersetmanal

La LEB Plata no s’atura. Després de la jornada del dimecres, la competició de bronze celebrarà la quarta cita del calendari. Els gironins, que encara no coneixen la derrota, jugaran contra el Barça B el diumenge (18:00), un dels altres dos equips invictes juntament amb el Real Murcia Baloncesto. El matx contra el conjunt blaugrana arribarà després de la càrrega física acumulada durant la darrera setmana.

Recent descendit de LEB Or, el filial del Barça manté la continuïtat de Diego Ocampo com a primer entrenador. La plantilla confeccionada per la direcció esportiva ha seguit la mateixa filosofia de sempre amb la mitjana d’edat més baixa i amb més projecció de la categoria. En aquest grup destaca la determinació de Sergi Martínez, jugador més valorat de la categoria (25’33 de valoració de mitjana). Jaime Fernández i Juani Marcos són les altres dues peces referencials de la confiança d’Ocampo quan Leandro Bolmaro no està en dinàmica de primer equip. Fins a la tercera jornada, el conjunt barceloní comparteix balanç amb el sènior (3-0), mantenint una línia de joc agressiva en defensa i en atac.

El sènior no estarà sol a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El club ha organitzat un autobús més l’entrada del partit per animar als homes entrenats per Àlex Formento a aconseguir la quarta victòria consecutiva.

*Declaracions d’Àlex Formento:

“Ja sabíem que era una setmana especial, amb una càrrega física extra, i que l’última cita seria  molt exigent. Tot i això, tots els equips arriben amb aquestes condicions. D’aquesta manera, preveig un partit complicat com tots, en la línia d’aquesta categoria, perquè ens enfrontem a un rival que ve d’una dinàmica molt positiva i amb confiança en el seu joc”

“Del rival destacaria la seva plantilla de joves talents amb gran projecció. Són un equip agressiu en tots els aspectes del joc i tenen una manera de fer a la que encara no ens hi hem enfrontat. Un repte difícil que encarem amb la màxima ambició”

“Arribem amb la càrrega física de viatge mes la jornada intersetmanal, i el desgast de dos esforços grans, però encarem el partit amb la màxima ambició i ganes de seguir creixent com a equip”

Horari de la 4a jornada de LEB Plata Est

Foto: Sergi Geronès

2019-10-19

Visita al Barrio de Los Pintores

Després d’aconseguir la cinquena victòria en cinc partits, els homes dirigits per Àlex Formento buscaran avui la sisena a l...
Llegir més
2019-10-19

Victòria a Villarrobledo

Els gironins van aconseguir la sisena victòria en sis partits després d’un enfrontament de menys a més amb una segona part ...
Llegir més
2019-10-13

Victòria èpica

El Bàsquet Girona ha segellat la cinquena victòria consecutiva en un final apoteòsic. Els homes d’Àlex Formento segu...
Llegir més
2019-10-12

El filial del Gran Canaria aterra a Fontajau

Fontajau serà l’escenari on el Bàsquet Girona intentarà aconseguir la cinquena victòria consecutiva però tamb...
Llegir més
2019-10-06

Ple de victòries del club

El Bàsquet Girona ha sumat la quarta victòria consecutiva a la pista del Barça B, un altre dels equips invictes del grup. Els hom...
Llegir més