• Equip Sènior Bàsquet Girona

Actualitat

Imatge relacionada amb la notícia
2019-11-29

Inici de la segona volta

El sènior visita l'Hestia Menorca en el primer partit de la segona volta

Després de la classificació per la Copa LEB, el sènior visitarà dissabte la pista de l’Hestia Menorca (20:00). Situat a la quarta posició, amb un balanç de 7 victòries i 4 derrotes, l’equip menorquí suma ja dues temporades a LEB Plata des del seu naixement. Després de l’ascens de la temporada 17/18, el curs passat va aconseguir mantenir la categoria i, aquest any, ha fet un pas endavant en busca de nous reptes.

Un conjunt dirigit per Oriol Pagès i que es fa fort a casa, on ha aconseguit 4 triomfs. La plantilla que va perdre a Fontajau a la primera jornada (69-60) ha sumat competitivitat i experiència respecte la temporada passada i actualment ocupa la quarta posició. Aquesta proximitat a la taula fa que la prèvia del duel pronostiqui un matx equilibradíssim: ambdós clubs comparteixen estadístiques de tir (54% en T2, un 35% en T3 i un 74% en TL).

L’arribada d’Urko Otegui (14,3 PPP) està sent impecable i, juntament amb Okeke (7,3 RPP), estan aportant des del pal baix. A més, l’eficàcia des de més enllà de la línia de tres d’Alberto Corbacho (37 triples convertits), és un altra amenaça del conjunt balear.

*Declaracions Àlex Formento:

“El partit de primera volta va ser un gran partit molt competit. Vam marcar el ritme des de l’inici i vam gestionar bé petites diferències en un partit on vam estar molt estables. Bintaufa es una pista que pressiona molt amb un ambient extraordinari i el Menorca un molt bon equip: un gran repte per a nosaltres sense cap dubte. Necessitarem una gran versió nostre i amb tot aquest desig ens estem preparant.”

“Doncs segurament el màxim favorit a tot, equip llarguíssim, físic, expert, talentós amb totes les posicions doblades sense que l’equip se’n ressenti en cap moment. Jugadors de molta qualitat en totes les posicions que et poden marcar la diferència. Vam fer un gran partit a casa contra ells i tenim la ferma convicció que som capaços de repetir-ho en un escenari encara més difícil: Bintaufa.”

“Perseguim els mateixos objectius que la primera volta. No canvia res, no ha acabat res, ni comença res, simplement continuem, el següent partit és sempre l’únic objectiu. La resta que vingui que sigui conseqüència de l’anterior.”

Horari de la 12ª jornada de la LEB Plata Est

Foto: Sergi Geronès

2020-07-29

Ryan Logan és el novè jugador del Bàsquet Girona 20/21

Ryan Logan (Fredericktown, 1994) és el novè jugador de la plantilla del Bàsquet Girona per a la temporada 2020/21. L’aler p...
Llegir més
2020-07-25

Davis Rozitis, el cinquè reforç del Bàsquet Girona 2020/21

Davis Rozitis (Cesis, 1990) és el vuitè jugador de la plantilla que debutarà en la LEB Or. El letó, que acredita un s&ogra...
Llegir més
2020-07-23

Olaf Schaftenaar és el setè jugador del Bàsquet Girona 2020/21

Olaf Schaftenaar (Utrecht, 1993) és el setè jugador de la plantilla del Bàsquet Girona per a la temporada 2020/21. L’aler p...
Llegir més
2020-07-21

Dani García arriba al Bàsquet Girona en qualitat de cedit

Daniel García García (Mataró, 1998) és el sisè jugador de la plantilla que enguany debutarà en la LEB Or. El...
Llegir més
2020-07-17

El Bàsquet Girona 3x3 s’estrena amb un subcampionat a París

El Bàsquet Girona 3x3 ha debutat en el torneig “Paris3x3Tour” a París arribant fins a la final de la competició. Enq...
Llegir més