• Equip Sènior Bàsquet Girona

Actualitat

Imatge relacionada amb la notícia
2020-06-02

Jordi Plà i Comas, nou director esportiu

El nou membre de l’àrea esportiva destaca que afronta aquesta etapa amb il·lusió i ambició

El nou representant de la direcció esportiva del club és Jordi Plà i Comas. Conclosa la temporada del sènior amb la consecució de l’ascens a LEB Or, l’àrea esportiva del club ha decidit tornar a dividir les responsabilitats de la direcció esportiva i de l’entrenador en dues persones diferents. Plà actuarà amb el sènior juntament amb la base. El club agraeix la tasca d’Alex Formento en aquest càrrec.

La trajectòria del nou director esportiu té una estreta relació amb el bàsquet, desenvolupant tasques d’entrenador i periodista. Va escriure principalment a l’actual “L’Esportiu” i també va escriure varis reportatges a la pàgina web d’ACB. Aquest darrer any ha estat realitzant iniciatives socials a Càritas Girona.

Paraules d'Oriol Solà, vocal esportiu:

"Jordi Plà treballarà conjuntament amb Xus Escosa, director de l'àrea de rendiment, i Marc Pena, director de la base del club"

Paraules de Jordi Plà i Comas, director esportiu:

"Afronto aquest repte personal i professional amb ambició i il·lusió. Vull agrair especialment la confiança que m'ha demostrat el club."

"L'aspecte de la continuïtat en els jugadors que formaran part de la propera plantilla és un punt a tenir en compte perquè coneixen el funcionament i la identitat del club."

"Que hi hagi més o menys equips no té res a veure amb el volum de la plantilla. Si hi ha més o menys equips, això sí, hi haurà més oferta o més demanda. El que sí que afectarà són els horaris, ja que disposarem de més o menys temps pels entrenaments i per preparar-se."

Foto: Sergi Geronès

2020-07-02

Robert Cosialls, la segona renovació

Robert Cosialls (Sant Cugat, 1996) és el tercer element de la plantilla del Bàsquet Girona, juntament amb Albert Sàbat i Gerard S...
Llegir més
2020-06-23

Xavier Gasau, nou director general del Bàsquet Girona

Xavier Gasau és el nou director general del Bàsquet Girona. El nou representant s’incorpora després que la posició e...
Llegir més
2020-06-17

Gerard Sevillano, la primera renovació del Bàsquet Girona

Gerard Sevillano (Badalona, 1994) és el segon element del sènior per la primera temporada a LEB Or juntament amb Albert Sàbat. El...
Llegir més
2020-06-11

Carles Marco, nou entrenador del Bàsquet Girona

Carles Marco i Viñas (Badalona, 1974) serà el màxim responsable tècnic de l’equip sènior en la seva primera t...
Llegir més
2020-06-06

El Bàsquet Girona i Àlex Formento arriben a un acord de desvinculació

Àlex Formento i el Bàsquet Girona separen els seus camins. Formento, que porta al club des de la seva fundació al 2014, deixar&ag...
Llegir més