• Equip Sènior Bàsquet Girona

Actualitat

Imatge relacionada amb la notícia
2017-09-22

Plantilla tancada pel debut a Lliga EBA

El sènior, dirigit per Quim Costa, debutarà aquest diumenge a la pista del BBA Castelldefels (18.15 h)

Un cop completada la pretemporada, el sènior del Bàsquet Girona afronta aquest diumenge a la pista del BBA Castelldefels (18.15 h) el seu primer partit a Lliga EBA. Aquests són els integrants de la plantilla d'aquesta temporada, encapçalada per Quim Costa com a tècnic:

-Daniel Manchón. 19 anys i 1,93. Ve de ser una peça important la temporada passada a la Universidad de Burgos (EBA). Prèviament, havia estat en dinàmiques de LEB Or, amb el Valladolid (2014/15) i el Palència (2015/16).

-Raimon Carrasco. 18 anys i 1,88. Arriba directament del júnior del FC Barcelona on, durant la temporada passada, va participar en cinc partits a LEB Or amb el filial. Aquest estiu, ha estat subcampió d'Europa sub-18 amb la selecció espanyola. Prèviament, havia estat convocat pel mundial sub-17 (2016) i l'europeu sub-16 (2015).

-Xavi Costa. 32 anys i 1,92. Àmplia trajectòria en la lliga EBA ja que hi ha participat en onze de les últimes dotze temporades. Les dues últimes, a les files del CB Mollet.

-Guillem Pascua. 28 anys i 1,84. Ha disputat les últimes tres temporades en el CB Salt (EBA). Abans havia jugat en l'Adepaf, a copa Catalunya.

-Isaac Valera. 25 anys i 1,91. Prové del CB Sant Narcís, amb el qual hi ha disputat les últimes temporades. La passada, a copa Catalunya.

-Pau Juscafresa. 20 anys i 1,98. El curs passat, també va militar en el CB Sant Narcís, a copa Catalunya. Prèviament, havia estat en el Quart i a l'Olost, en la seva darrera temporada com a júnior. 

-Jaime Llano. 21 anys i 2,02. El curs passat, va militar en el Martínez Valls d'Ontinyent, de la 1a nacional de València. Abans, havia estat en l'Estudiantes de Lugo. 

-David Cuéllar. 20 anys i 1,96. Prové del Fuenlabrada, on hi ha estat les últimes tres temporades, les dues últimes amb el filial (una a LEB Plata i l'altra a EBA). Va arribar a debutar amb el primer equip a l'ACB.

-Dino Kobic. 19 anys i 2,07. Arriba des del Zlatorog Lasko, en què es trobava en dinàmica del primer equip, a la 1a divisió eslovena. Ha estat internacional per Bòsnia i Hercegovina en categories inferiors.

-Raphael Dos Santos. 26 anys i 2,00. Format a l'Onyar amb qui va arribar a jugar a copa Catalunya amb el primer equip, els dos últims cursos ha estat en el Quart (EBA).

-Milan Suskavcevic. 19 anys i 2,09. Format en el KK Podgorica (Montenegro, el seu país natal), va arribar l'estiu del 2014 a Fuenlabrada, abans d'afrontar el seu darrer any júnior. Les dues últimes temporades, ha format part del filial (una a LEB Plata i l'altra a EBA). Internacional per Montenegro en categories inferiors.

-Alfons Alzamora. 38 anys i 2,06. Amplíssima trajectòria al primer nivell. Acumula 358 partits en l'ACB, repartits entre el FC Barcelona, el Joventut de Badalona, el Breogán, el Menorca i el Manresa. Les últimes sis temporades, ha jugat a la LEB Or, les quatre darreres en el Força Lleida.

A més, Pau Casademont (18 anys i 1,95) tindrà fitxa del CB Sant Narcís (2a catalana) i estarà en dinàmica del primer equip. Ha estat les dues últimes temporades en el Bàsquet Girona, durant la seva etapa júnior.

2018-06-19

La temporada, en imatges

La temporada del debut del sènior del Bàsquet Girona ha estat en el grup C-A d'EBA, en què ha acabat en tercera posició (1...
Llegir més
2018-05-22

Última setmana de treball per al sènior

L'actual és la darrera setmana d'activitat en el sènior aquesta temporada. Des que va acabar la competició a finals d'abril, el g...
Llegir més
2018-05-17

Entrevista a Quim Costa

Quim Costa (Badalona, 1957) va arribar l'estiu passat al Bàsquet Girona per fer-se càrrec de l'equip sènior. El tècnic, am...
Llegir més
2018-05-16

"Tenim ganes de treballar junts"

El Bàsquet Girona i el Girona FC han presentat aquesta tarda l'acord de col·laboració amb el qual pretenen fomentar la prà...
Llegir més
2018-05-15

El Bàsquet Girona i el Girona FC fomentaran la pràctica i els valors de l'esport

El Bàsquet Girona i el Girona FC impulsaran conjuntament una sèrie d’activitats amb l’objectiu de fomentar la pràctic...
Llegir més