• Equip Sènior Bàsquet Girona

Actualitat

Imatge relacionada amb la notícia
2017-09-22

Plantilla tancada pel debut a Lliga EBA

El sènior, dirigit per Quim Costa, debutarà aquest diumenge a la pista del BBA Castelldefels (18.15 h)

Un cop completada la pretemporada, el sènior del Bàsquet Girona afronta aquest diumenge a la pista del BBA Castelldefels (18.15 h) el seu primer partit a Lliga EBA. Aquests són els integrants de la plantilla d'aquesta temporada, encapçalada per Quim Costa com a tècnic:

-Daniel Manchón. 19 anys i 1,93. Ve de ser una peça important la temporada passada a la Universidad de Burgos (EBA). Prèviament, havia estat en dinàmiques de LEB Or, amb el Valladolid (2014/15) i el Palència (2015/16).

-Raimon Carrasco. 18 anys i 1,88. Arriba directament del júnior del FC Barcelona on, durant la temporada passada, va participar en cinc partits a LEB Or amb el filial. Aquest estiu, ha estat subcampió d'Europa sub-18 amb la selecció espanyola. Prèviament, havia estat convocat pel mundial sub-17 (2016) i l'europeu sub-16 (2015).

-Xavi Costa. 32 anys i 1,92. Àmplia trajectòria en la lliga EBA ja que hi ha participat en onze de les últimes dotze temporades. Les dues últimes, a les files del CB Mollet.

-Guillem Pascua. 28 anys i 1,84. Ha disputat les últimes tres temporades en el CB Salt (EBA). Abans havia jugat en l'Adepaf, a copa Catalunya.

-Isaac Valera. 25 anys i 1,91. Prové del CB Sant Narcís, amb el qual hi ha disputat les últimes temporades. La passada, a copa Catalunya.

-Pau Juscafresa. 20 anys i 1,98. El curs passat, també va militar en el CB Sant Narcís, a copa Catalunya. Prèviament, havia estat en el Quart i a l'Olost, en la seva darrera temporada com a júnior. 

-Jaime Llano. 21 anys i 2,02. El curs passat, va militar en el Martínez Valls d'Ontinyent, de la 1a nacional de València. Abans, havia estat en l'Estudiantes de Lugo. 

-David Cuéllar. 20 anys i 1,96. Prové del Fuenlabrada, on hi ha estat les últimes tres temporades, les dues últimes amb el filial (una a LEB Plata i l'altra a EBA). Va arribar a debutar amb el primer equip a l'ACB.

-Dino Kobic. 19 anys i 2,07. Arriba des del Zlatorog Lasko, en què es trobava en dinàmica del primer equip, a la 1a divisió eslovena. Ha estat internacional per Bòsnia i Hercegovina en categories inferiors.

-Raphael Dos Santos. 26 anys i 2,00. Format a l'Onyar amb qui va arribar a jugar a copa Catalunya amb el primer equip, els dos últims cursos ha estat en el Quart (EBA).

-Milan Suskavcevic. 19 anys i 2,09. Format en el KK Podgorica (Montenegro, el seu país natal), va arribar l'estiu del 2014 a Fuenlabrada, abans d'afrontar el seu darrer any júnior. Les dues últimes temporades, ha format part del filial (una a LEB Plata i l'altra a EBA). Internacional per Montenegro en categories inferiors.

-Alfons Alzamora. 38 anys i 2,06. Amplíssima trajectòria al primer nivell. Acumula 358 partits en l'ACB, repartits entre el FC Barcelona, el Joventut de Badalona, el Breogán, el Menorca i el Manresa. Les últimes sis temporades, ha jugat a la LEB Or, les quatre darreres en el Força Lleida.

A més, Pau Casademont (18 anys i 1,95) tindrà fitxa del CB Sant Narcís (2a catalana) i estarà en dinàmica del primer equip. Ha estat les dues últimes temporades en el Bàsquet Girona, durant la seva etapa júnior.

2018-09-15

La final s'escapa

La primera final del sènior del Bàsquet Girona no s'ha traduït amb un títol. L'equip dirigit per Quim Costa no ha pogut supe...
Llegir més
2018-09-14

Un títol en l'horitzó

El sènior del Bàsquet Girona disputarà demà dissabte la primera final de la seva història. L'equip entrenat per Qui...
Llegir més
2018-09-12

Classificats per a la final

El sènior del Bàsquet Girona s'ha classificat aquest vespre per a la primera final de la seva història, la de la Lliga catalana L...
Llegir més
2018-09-11

Estrena oficial del sènior, en la Lliga catalana LEB Plata

Amb poc més d'una setmana d'entrenaments, al sènior del Bàsquet Girona ja li arriba el primer compromís oficial de la temp...
Llegir més
2018-09-07

En marxa la campanya de socis

Coincidint amb el salt de categoria, el Bàsquet Girona ha engegat la seva primera campanya de socis per veure els partits del sènior a F...
Llegir més