• Equip Sènior Bàsquet Girona

Actualitat

Imatge relacionada amb la notícia
2020-02-14

Retorn a Fontajau

El conjunt gironí jugarà l’últim partit de la primera fase contra l’Arcos Albacete Basket

El Bàsquet Girona conclourà la primera fase contra l’Arcos Albacet Basket en el retorn al pavelló de Fontajau després del pas del temporal Glòria (20:00). L’Arcos arriba en la vuitena posició de la taula amb alguna cara nova del partit d’anada i amb opcions de passar a la segona fase. La primera cita va acabar 59-94 a favor del bàndol gironí, amb un últim quart diferencial (9-26).

Un dels homes més destacats del conjunt d’Albacete és Serigne Ndiaye, que al partit d’anada va finalitzar amb 14 punts i 20 de valoració (el millor de l’equip local). I és que també va ser el que va tenir millor percentatge d’encert en tirs de camp (83%) i el que més faltes va rebre (5). Un altre home a tenir en compte és Ejim Ryan, fitxat a l’equador de la temporada. Ve de ser el màxim anotador (15) en la victòria contra el Pardinyes, a més d’acumular 12 rebots i acabar amb 23 de valoració. Bona part de la millora en la dinàmica de l’Arcos Albacete en aquesta segona volta passa per les mans del jugador nigerià. El primer encreuament a Albacete va acabar 59-94 a favor del bàndol gironí, amb un últim quart diferencial (9-26).

Per celebrar la festa de carnestoltes, el club farà un sorteig d’una samarreta oficial del Bàsquet Girona a tots aquells que hagin portat una samarreta històrica del bàsquet gironí.

Declaracions d'Alex Formento:

"El tancament de la primera fase sempre és un dia especial i celebrar amb els aficionats el que ha estat una molt bona primera fase de l'equip. Diria extraordinària. La volem tancar bé, a casa nostra amb els nostres, fent el millor partit que siguem capaços de fer"

"L'Albacete ha estat un equip que si bé va tenir una mala època al final de la primera volta i inici de la primera, en aquest tram final ha tingut un rendiment molt bo. De fet arriba amb opcions d'accedir al grup de dalt tot i haver-se-li escapat alguns partits perquè realment han competit molt bé i per tant serà un rival molt difícil que, a més, ve amb l'objectiu clar d'intentar guanyar per materialitzar a les seves opcions" 

"És un estímul extraordinari el fet d'estar aquí en un temps rècord. Parla de l'extraordinari esforç de tantíssima gent, des de les entitats fins totes les persones que s'hi han involucrat, perquè es pugui tornar jugar un partit de bàsquet tres setmanes després. La veritat és que és una feina increïble. Crec que tothom és conscient d'això, sobretot els que ho hem viscut de prop, i només podem felicitar i estar super agraïts a tantíssima gent que s'ha implicat en què es pugui tornar a fer un esdeveniment esportiu aquí. Per suposat que és un estímul més i tot l'equip intentarem el millor de nosaltres per tornar d'alguna manera tot aquest esforç i entrega. Després els partits van com van, però sí que és un estímul i un motiu de felicitat i orgull de la ciutat per haver recuperat això en aquest temps"   

2020-03-16

L'actualitat del COVID-19, al detall

Dimecres 25 de març 19:00 La Federació Espanyola de Bàsquet comunica l'ajornament de la competició fins al 12 d'abril Di...
Llegir més
2020-03-16

El partit del sènior

Com esteu basquetgironins? És important respectar el confinament per tal de fer més efectiva la prevenció contra el COVID-19. P...
Llegir més
2020-03-15

Marc Gasol farà un Instagram LIVE

Marc Gasol, president del Bàsquet Girona, realitzarà un directe a la plataforma social Instagram amb el perfil del club el pròxim...
Llegir més
2020-03-13

El sènior no jugarà les dues properes jornades

La Federació Espanyola de Bàsquet ha decretat la suspensió de les dues pròximes jornades de LEB Plata, entre d’altre...
Llegir més
2020-03-10

Menno Dijkstra, Robert Cosialls i Herbert Graham, a l’escola Esteve Carles de Lloret de Mar

Aquest dimarts 10 de març, Menno Dijkstra, Robert Cosialls i Herbert Graham han visitat l'escola Esteve Carles de Lloret de Mar en el marc de l...
Llegir més