• Equip Sènior Bàsquet Girona

Actualitat

Imatge relacionada amb la notícia
2019-09-09

Segon repte

El sènior torna a jugar quaranta-vuit hores després de la victòria contra el Torrons Vicens CB L’Hospitalet

L’exigència del calendari no ha deixat gairebé temps a celebrar la primera victòria oficial del curs. Dos dies després de vèncer l’Hospitalet, el sènior jugarà el segon partit de la fase prèvia de la Lliga Catalana LEB a la pista de l’ICG Força Lleida. El homes entrenats per Àlex Formento no només intentaran accedir a la fase final de la competició catalana sinó que ho faran amb el repte afegit d’aconseguir-ho després d’haver disputat un partit dos dies abans.

Aquesta temporada, el conjunt lleidatà serà l’únic representant català a la LEB Or i tornarà a estar dirigit per Jorge Serna. El gruix de la plantilla de la temporada passada s’ha mantingut, amb Miquel Feliu i Ablaye Mbaye com a capitans. Per altra banda, s’han afegit dos americans (Mike Carey i Steven Santa Ana Jr) i dos catalans (Agustí Sans i Marc Martí) a l’equació per sumar joc interior i capacitat exterior. En el primer partit de la fase prèvia de Lliga Catalana LEB, els homes entrenats per Jorge Serna van caure en la darrera possessió del partit després d’un matx molt competit contra el Torrons Vicens CB L’Hospitalet.

Per l’enfrontament contra el Bàsquet Girona, Serna no podrà disposar d’Agustí Sans però, en canvi, sí que ho podrà fer d’Steven Santa Ana Jr, que no va poder ser a l’Hospitalet.

*Declaracions d’Àlex Formento:

“Veig l’equip amb la confiança i l’alegria de la victòria i el com la vam guanyar. Tanmateix, sí que encarem el partit amb una càrrega física extra i més encara estant en època de pretemporada”

“El de demà serà un rival de LEB Or i amb això no cal discutir gaire més la seva qualitat. Disposen d’una gran plantilla i serà un repte ambiciós que ens servirà per aferrar-nos a les nostres fortaleses i treballar les nostres debilitats”

2019-09-17

“Des que vaig marxar de Tarragona, vaig voler tornar a Catalunya perquè és on m'he sentit millor tant a nivell personal com a nivell professional”

Antonio Kurtis Hester ha fet carrera sobretot per Europa, encara que també ha viscut experiències prop de casa seva, Miami. Ara torna a ...
Llegir més
2019-09-16

“El Bàsquet Girona era una molt bona oportunitat per seguir desenvolupant-me en un entorn competitiu i professional”

Després de debutar a l’ACB amb el Fuenlabrada el 2016, Víctor Moreno ha seguit desenvolupant-se com a jugador en categories LEB. P...
Llegir més
2019-09-15

El sènior perd a la semifinal de la Lliga Catalana LEB

Els homes dirigits per Àlex Formento van quedar eliminats a les semifinals de la Lliga Catalana LEB contra l’Ilerdauto Nissan Pardinyes L...
Llegir més
2019-09-13

Mor Niang fitxa pel sènior

Mor Niang (Senegal, 1999) és la novena cara del sènior. El pivot de Senegal jugarà la seva tercera temporada com a sènior....
Llegir més
2019-09-13

Semifinals amb arguments

La tornada de Lleida no va ser un “a reveure” sinó un “fins aviat”. La victòria contra l’ICG Lleida assegu...
Llegir més