• Equip Sènior Bàsquet Girona

Actualitat

Imatge relacionada amb la notícia
2019-09-29

Tercer quart diferencial

Un parcial de 13-24 després del descans deixa encarrilada la segona victòria

El sènior va començar amb bon peu la setmana de tres partits. Els homes dirigits per Àlex Formento van fer un partit madur tant en defensa com en atac i van decantar la balança a la segona part liderats per Gerard Sevillano (25 punts, 11 rebots i 35 de valoració). Tot i que van encertar els mateixos tirs de dos que el rival (21), els gironins van marcar les diferències des del tir lliure (6 els locals per 15 dels visitants).

El matx va començar amb un parcial de 2-7 pel sènior que s’engreixaria fins la primera màxima a poc d’acabar el quart (6-15). Els homes dirigits per Àlex Formento aconseguien sumar per dins amb Sevillano i per fora amb Max Esteban. Tot i això, La Roda aconseguiria restar diferències abans dels primers deu minuts. En el segon quart, la tònica seguia sent la mateixa i, tot i que el rival s’apropava, amb un Krajina intimidant sota cèrcols (10 punts al descans) el sènior sempre mantenia el lideratge amb les aparicions de Moreno i Hester -10 rebots- (29-33).

A la represa, un parcial de 0-8 del sènior instauraria la màxima visitant (31-41) i acabaria sent el preludi del festival anotador de Gerard Sevillano (15) i Menno Dijkstra (9), que acabarien repartint tots els punts del tercer període. El jugador badaloní també va demostrar destresa defensiva, agafant rebots i fent taps. Tot i que lideressin la parcel·la ofensiva, l’actuació convincent de l’equip al darrere va permetre que La Roda no es pogués acostar.

La vegada que estaria més a prop del marcador gironí seria al darrer quart, amb un triple de Jacob Round (61-70). Els locals seguien les passes del sènior amb un bon Abia a la pintura (11 punts) però no veien la manera d’aturar la bona dinàmica ofensiva dels homes dirigits per Àlex Formento (45 punts a la segona part). La bona imatge de l’equip l’arrodoniria el debut de Josep Gascón amb el sènior, sumant dos punts des del tir lliure.

*Declaracions Àlex Formento

“Felicitar La Roda pel bon ambient de bàsquet que han generat. Pel que fa al partit, sabíem que seria complicat. La primera part hem estat bé en els ajustos defensius però no ho hem estat en el rebot. El que guanyàvem per una banda, ho perdíem per l’altre. En atac ens ha costat trobar fluïdesa però ho relaciono amb l’inici competitiu i la falta de recorregut d’un grup nou.”

“A la segona part hem estat més intensos en el rebot i això ens ha permès estar més segurs i generar més situacions de contraatac. En línies generals, estic satisfet amb la imatge de l’equip fora de casa davant un context de partit gens fàcil”

Estadística

Foto: Matías Rodríguez    

2019-10-19

Visita al Barrio de Los Pintores

Després d’aconseguir la cinquena victòria en cinc partits, els homes dirigits per Àlex Formento buscaran avui la sisena a l...
Llegir més
2019-10-19

Victòria a Villarrobledo

Els gironins van aconseguir la sisena victòria en sis partits després d’un enfrontament de menys a més amb una segona part ...
Llegir més
2019-10-13

Victòria èpica

El Bàsquet Girona ha segellat la cinquena victòria consecutiva en un final apoteòsic. Els homes d’Àlex Formento segu...
Llegir més
2019-10-12

El filial del Gran Canaria aterra a Fontajau

Fontajau serà l’escenari on el Bàsquet Girona intentarà aconseguir la cinquena victòria consecutiva però tamb...
Llegir més
2019-10-06

Ple de victòries del club

El Bàsquet Girona ha sumat la quarta victòria consecutiva a la pista del Barça B, un altre dels equips invictes del grup. Els hom...
Llegir més