• Equip Sènior Bàsquet Girona

SOCIS

ALERTA: AQUEST FORMULARI ESTÀ DESACTIVAT. FES CLICK AQUÍ PER ANAR A LA PASSAREL·LA

Omple el següent formulari per ser soci de Bàsquet Girona durant la temporada 2018/2019. El formulari permet inscriure diferents socis durant el mateix procés. Un cop rebut el formulari, ens posarem en contacte amb tu per completar el procés i entregar-te els carnets de soci.Què inclou?

Entrada a tots els partits del club a Fontajau (inclou fases de playoffs en cas de classificació), welcome pack i moltes sorpreses al llarg de la temporada.Necessites més informacio?

www.basquetgirona.com

basquetgirona@basquetgirona.com

Preus

Individual 60€
Junior (6 a 12 anys) 35€
Parella 100€
Familiar (4 o més) 150€
Socis Uni Girona 30€
Penyes (+10) 40€
Descomptes especials* 50€
*Socis Girona FC, +65 anys, universitaris, federats esportius

DADES SOCI TITULAR


Tens algun descompte?


Jugador/Tècnic

Familia Club

Soci UniGirona

Socis Girona FC

+65 anys

Federats esportius

Universitaris

DADES SOCIS FAMILIARS


A continuació pots escriure el nom d'un altre familiar. Un cop omplertes totes les dades, podeu afegir un altre formulari clicant al botó "AFEGIR UN ALTRE FAMILIAR"

Tens algun descompte?


Jugador/Tècnic

Familia Club

Soci UniGirona

Socis Girona FC

+65 anys

Federats esportius

Universitaris

Normativa Club


De conformitat amb allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, l’informem que les seves dades seran incorporadesa un fitxer sota la responsabilitat del CLUB BÀSQUET GIRONA 2014 amb la finalitat de poder atendre els compromisos derivats de la relació que mantenim amb vostè. Pot exercir els seus drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça:basquetgirona@basquetgirona.com.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades i que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació.

D’acord amb allò que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic en el seu article 21 sol·licitem també el seu consentiment per enviar-li la publicitat o informació que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

Conec la normativa del club i accepto complir-la:

Accepto

No accepto

ORDRE DE DOMICILIACIÓ DE DÈBIT SEPA CORE


Mitjançant la signatura d’aquest formulari d’ordre de domiciliació,

Vostè autoritza al CLUB BÀSQUET GIRONA 2014 a enviar ordres a la seva entitat bancària per carregar al seu compte els rebuts de quotes i serveis del Club i autoritza a la seva entitat financera a efectuar els càrrecs corresponents al seu compte d’acord amb les ordres del creditor. Aquesta ordre de domiciliació està prevista exclusivament per a operacions de Club a soci/a.

Vostè té dret a ser reemborsat per la seva entitat financera d’acord amb els termes i condicions del contracte subscrit amb la seva entitat financera. Aquest reemborsament s’ha de reclamar en un termini màxim de 8 setmanes a partir de la data en què es va realitzar el càrrec en el seu compte.
(*) Acceptació de la Llei de Protecció de Dades