• Equip Sènior Bàsquet Girona

PARTNERS

  • CaixaBank és el Banc minorista líder a Espanya, amb la major base de clients, una fortalesa de balanç i una cultura i valors centenaris. La missió del grup CaixaBank és contribuir al benestar econòmic dels seus clients i al progrés de tota la societat. El grup fonamenta el seu funcionament empresarial i social en els seus valors corporatius de qualitat, confiança i compromís social.

  • ESTRELLA DAMM és una empresa cervesera amb més de 140 anys d’història. Estrella Damm és la cervesa que millor representa la costa mediterrània. La seva prioritat és la qualitat dels ingredients amb els que treballen, els mateixos que la cervesa original, provinents d’agricultors locals.

  • FIATC assegurances és una asseguradora amb més de 80 anys de vida assegurant a persones i el seu patrimoni. FIATC concentra els seus serveis en el present, oferint assegurances d’usuari, de família, de béns o de negocis, i en el futur, procurant per l’evolució del seu servei segons el progrés de les necessitats socials.

  • NOEL és una xarcuteria amb més de 75 anys d’experiència. NOEL ofereix una àmplia gamma de pernils i embotits, cuits i curats, carns fresques i plats preparats, perquè sempre trobis el producte just en el moment adequat.

  • VICHY CATALAN és una empresa d’aigua mineral carbonatada amb més de 135 anys d’història. VICHY CATALAN busca ser un punt d’unió entre la natura i les persones.

  • FINESTRA CONFORT, empresa que neix el 1987 sota la marca COTEC, és especialista en la renovació de finestres, portes d'entrada i portes de garatge i en les solucions de vidres per terrasses i porxos i pèrgoles tècniques. FINESTRA CONFORT comparteix amb el BÀSQUET GIRONA la vocació d'esdevenir un projecte de referència a base de molt treball i compromís amb la feina ben feta.

  • IBIS és una cadena hotelera amb 45 anys de recorregut. IBIS aposta per oferir un servei de qualitat-preu excel·lent al seu client amb l’afegit de funcionar d’una manera singular.

Technical Partner

  • THE WOLF CONCEPT és una agència de màrqueting esportiu i publicitat creativa ubicada a la ciutat de Girona. Estan especialitzats en la comunicació online, el disseny gràfic, les xarxes socials, el branding, la fotografia i el vídeo. Stefi Batlle

COLABORADORES