• Equip Sènior Bàsquet Girona

Actualitat

Imatge relacionada amb la notícia
2022-09-13

El Bàsquet Girona presenta la seva nova equipació amb FIATC Assegurances com a patrocinador principal

FIATC Assegurances, al costat de l’equip des dels seus inicis, serà el patrocinador principal i partner de salut del club per a les properes tres temporades

Aquest matí ha tingut lloc, a la pista central del Pavelló Municipal de Girona-Fontajau, la presentació de la nova equipació del Bàsquet Girona. El club ha anunciat també el seu principal partner per aquesta temporada, FIATC Assegurances, que lluirà a la part davantera de la samarreta gironina.

FIATC, que ha estat al costat del club des dels seus inicis, renova així el contracte com a partner de salut per a tres cursos més. L’asseguradora porta diverses temporades treballant conjuntament amb el Bàsquet Girona, fomentant els hàbits saludables, un dels pilars fonamentals del projecte. 

L’objectiu de les dues institucions és seguir creixent de la mà i enguany, FIATC, accepta el repte de fer un pas endavant per tal de cuidar els nostres jugadors en un any històric, l’any de l’ascens a l’ACB. 

A la presentació hem comptat amb la presència d’Èric Vila, Jaume Sorolla, Josep Franch i Kameron Taylor, jugadors de la primera plantilla.

Marc Gasol, president del Bàsquet Girona, ha declarat estar molt feliç amb l’acord: “Avui és un dia molt especial: fa quatre anys que FIATC està amb nosaltres. Han cregut en el club des de l’inici. Quan vam començar aquest matrimoni no hi havia ningú a la graderia i ells hi van creure des del primer dia. Ens venen reptes molt bonics que, al seu costat, s’agafen amb més confiança”.

Per part de FIATC, hem pogut comptar amb la presència de Joan Manuel Castells, director general adjunt, qui s’ha mostrat molt satisfet per l’ampliació de l’acord: “Donem suport al Bàsquet Girona des de 2018. La seva evolució durant aquests anys, de LEB Plata a la màxima categoria estatal, és un exemple de la importància que tenen el talent, el treball en equip i l’esforç en la consecució de fites, uns valors amb els que FIATC se sent identificada com a entitat.”

El Bàsquet Girona farà el salt a la màxima categoria estatal amb tres samarretes diferenciades: la local, del color vermell habitual, la segona equipació, que serà blanca, i l’alternativa, de color negre. Com a tret diferencial, l’equip lluirà la paraula “Girona” al pit.

El primer partit oficial amb la nova samarreta serà el dimarts vinent, dia 20 de setembre, davant el FC Barcelona, en les semifinals de la Lliga Catalana. El debut a l’ACB serà dimecres 28 de setembre davant el Real Madrid a Fontajau.

2022-09-21

Recorda vincular el teu carnet digital a l’APP per accedir a Fontajau

L’inici de l’aventura del Bàsquet Girona a l’ACB ja és pràcticament aquí, i cal tenir-ho tot a punt. Per...
Llegir més
2022-09-20

El Barça, superior al tram final

Bàsquet Girona i FC Barcelona s’han vist les cares en la segona semifinal de la Lliga Catalana, en un duel històric, ja que per pr...
Llegir més
2022-09-19

La Lliga Catalana, el primer repte

El primer repte oficial serà, com cada temporada, el de la Lliga Catalana. Aquest any, però el Bàsquet Girona debutarà en ...
Llegir més
2022-09-16

La plantilla es va completant

La plantilla del Bàsquet Girona ja està pràcticament a punt per a la seva estrena a l'ACB. Avui, en l'entrenament matinal, hi ha ...
Llegir més
2022-09-15

El Bàsquet Girona treu una línia de merxandatge sostenible

Un dia després de presentar les tres equipacions de joc del primer equip per la temporada 2022/23, el Bàsquet Girona les posa a la venda...
Llegir més