• Equip Sènior Bàsquet Girona

Actualitat

Imatge relacionada amb la notícia
2020-06-02

Jordi Plà i Comas, nou director esportiu

El nou membre de l’àrea esportiva destaca que afronta aquesta etapa amb il·lusió i ambició

El nou representant de la direcció esportiva del club és Jordi Plà i Comas. Conclosa la temporada del sènior amb la consecució de l’ascens a LEB Or, l’àrea esportiva del club ha decidit tornar a dividir les responsabilitats de la direcció esportiva i de l’entrenador en dues persones diferents. Plà actuarà amb el sènior juntament amb la base. El club agraeix la tasca d’Alex Formento en aquest càrrec.

La trajectòria del nou director esportiu té una estreta relació amb el bàsquet, desenvolupant tasques d’entrenador i periodista. Va escriure principalment a l’actual “L’Esportiu” i també va escriure varis reportatges a la pàgina web d’ACB. Aquest darrer any ha estat realitzant iniciatives socials a Càritas Girona.

Paraules d'Oriol Solà, vocal esportiu:

"Jordi Plà treballarà conjuntament amb Xus Escosa, director de l'àrea de rendiment, i Marc Pena, director de la base del club"

Paraules de Jordi Plà i Comas, director esportiu:

"Afronto aquest repte personal i professional amb ambició i il·lusió. Vull agrair especialment la confiança que m'ha demostrat el club."

"L'aspecte de la continuïtat en els jugadors que formaran part de la propera plantilla és un punt a tenir en compte perquè coneixen el funcionament i la identitat del club."

"Que hi hagi més o menys equips no té res a veure amb el volum de la plantilla. Si hi ha més o menys equips, això sí, hi haurà més oferta o més demanda. El que sí que afectarà són els horaris, ja que disposarem de més o menys temps pels entrenaments i per preparar-se."

Foto: Sergi Geronès

2021-01-22

Videoconferència a Catapult

L'entrenador assistent i preparador físic del primer equip, Arnau Sacot, ha realitzat una videoconferència organitzada per Catapult Spor...
Llegir més
2021-01-21

El partit contra el CB Almansa con Afanion s'ajorna per Covid-19

La catorzena jornada de LEB Or entre el CB Almansa con Afanion i el Bàsquet Girona que s’havia de disputar el proper dissabte 30 de gener...
Llegir més
2021-01-21

Daniel García torna al Bàsquet Manresa

Daniel García ha conclòs la seva cessió al Bàsquet Girona per tornar al Bàsquet Manresa, l’entitat propiet&ag...
Llegir més
2021-01-20

Tercera victòria seguida

El Bàsquet Girona ha segellat la tercera victòria consecutiva, a Fontajau davant de l’ICG Força Lleida (86-70). Despr&eacut...
Llegir més
2021-01-19

El disseny guanyador de la panera a la pista

Paula Domínguez, guanyadora de la panera dels partners i comerços amics, va recollir el premi dissabte passat abans de l'enfrontament co...
Llegir més