• Equip Sènior Bàsquet Girona

Actualitat

Imatge relacionada amb la notícia
2021-05-03

Jornada de cinc partits a la base

L’U18 perd els dos partits de la jornada i l’U13 no aconsegueix la victòria a casa. L’U15 i l’U17 s’emporten la victòria en els seus partits corresponents.

U18: contra el Barça.

Els més grans de la base van perdre a Montfalgars contra el Barça (41-102). El partit va ser molt dur, amb molta intensitat per part dels dos equips. L’equip gironí va veure com des del primer quart el Barça posava molt difícil el partit, tot i que es va seguir competint fins al final. La segona meitat va començar amb poc encert local, que va ampliar el marcador fins al resultat final del partit.

U18: contra el C.B. L’Hospitalet A

El segon partit del cap de setmana de l’U18 va ser contra L’Hospitalet (59-80) i va seguir la tònica de duresa de l‘anterior. El nostre júnior va poder competir bé, però el parcial del primer quart va marcar la diferència. Des del segon fins a l’últim quart, es va veure a l’equip molt compromès, però no va evitar la segona derrota del cap de setmana.

U17:

L’U17 ha tornat a competir després d’un cap de setmana sense jugar. El partit contra el C.B. Mollet C va acabar en victòria per l’equip gironí (84-57), i va estar marcat per un inici on les coses no van sortir com s’esperava. La baixa intensitat i les pèrdues van fer que el partit estigués igualat, però l’últim període es va competir amb més bon joc, una defensa dura i cistelles buscant el contraatac.

U15:

Victòria com a visitant de l’U15 contra el C.B. Farners (31-119) després de cinc setmanes sense competir on l’equip va anar agafant sensacions i va imposar un joc col·lectiu que va permetre distanciar-se en el marcador. Tant l’equip local com el visitant van fer un partit molt seriós, però l’U15 va saber intensificar la defensa i sortir al contraatac. El rebot i les rotacions entre tots els jugadors va ser clau per a aconseguir la victòria.

U13:

Partit complicat dels petits del club, que van caure com a locals contra el C.B. Granollers (50-64). El primer període va començar amb molt poc encert per part de l’equip gironí, que juntament amb els errors defensius van provocar el primer desavantatge. El segon quart va estar més igualat, i l’U13 va aconseguir posar més parell el marcador. La segona meitat va estar igualada, però el joc i el resultat del primer quart van causar la derrota al final del partit.

2021-05-10

Triple victòria a Montfalgars

U13: Els més petits de la base van caure derrotats contra el CB Granollers (77-66) en el partit d’anada contra l’equip valles&agra...
Llegir més
2021-05-09

Victòria lluitada a Fontajau

El partit ha començat amb molta intensitat i ritme, però amb imprecisions per part dels dos equips. Un triple de Ryan Logan, propiciat p...
Llegir més
2021-05-07

Dissabte de partits de la base

U18: L’equip entrenat per Jordi Sargatal i Adrià José s’enfronta dissabte al C.B. Granollers 1 al pavelló de Granoll...
Llegir més
2021-05-08

Darrer partit a Fontajau

El Bàsquet Girona, un mes després, torna a competir a Fontajau en el seu últim partit com a local a la fase de permanència...
Llegir més
2021-04-30

Derrota a Burgos

Els primers minuts del partit el ritme no ha beneficiat al Bàsquet Girona que ja s’ha instal·lat per sota del marcador. L’eq...
Llegir més