• Equip Sènior Bàsquet Girona

Actualitat

Imatge relacionada amb la notícia
2020-10-17

LEB Or, primer capítol

El primer equip comença una temporada il·lusionant en el seu quart any d’història

Els llums s’apaguen i s’aixeca el teló de la LEB Or. Quatre anys després de començar a caminar, el primer equip del Bàsquet Girona debutarà diumenge a Fontajau en la segona categoria del bàsquet estatal contra el HLA Alicante (18:00). L’equip alacantí va quedar en una meritòria quarta posició la temporada passada, després d’ascendir de LEB Plata, i tornarà a trepitjar Fontajau gairebé dos anys després (8 de desembre del 2018). 

El conjunt entrenat per Pedro Rivero, qui inaugurarà la tercera temporada al capdavant de l’equip tècnic, manté sis membres de la plantilla de la temporada passada: Guillem Arcos, Pedro Llompart, Ignacio Díaz, Alejandro Galán, Justin Pitts i José Francisco Ortega. Aquesta quatre darrers ja formaven part del bloc de LEB Plata que va pujar a LEB Or.

En la pretemporada, l’equip valencià va jugar cinc partits, quatre d’ells contra rivals de LEB Or. Va guanyar quatre enfrontaments (Covirán Granada, CB Jaris, TAU Castelló i ZTE Real Canoe) i en va perdre un (CB Almansa).

Declaracions Carles Marco:

"Volem ser el més competitius possible a cada partit. Disfrutar de cada partit que tenim però disfrutar durant 40 minuts donant-ho tot. Fer-ho el millor possible durant tot el partit, del primer a l’últim enfrontament: aquest és el repte.”

“L’any passat tenien un jugador interior amb molta incidència en el seu joc i aquest any tenen una plantilla més completa i amb més experiència. El talent de Justin Pitts, el saber fer d’en Llompart... una plantilla molt compensada i més àmplia.”

Declaracions Albert Sàbat: 

“Tenim moltes ganes de rebre el suport de la nostra gent, poder-los-hi donar tot el nostre esforç a la pista i que gaudeixin d’un bon partit.”

2020-10-18

Derrota competida

El Bàsquet Girona ha inaugurat la temporada a LEB Or amb una derrota contra l’HLA Alicante a Fontajau (77-83). L’equip gironí...
Llegir més
2020-10-15

Arriba l'APP del Bàsquet Girona

Des d’aquest dijous ja es pot descarregar l’aplicació del Bàsquet Girona, creada per Sixtemia. En l’APP, l’usuar...
Llegir més
2020-10-13

Anna Jódar i Arnau Sacot participaran en un projecte d’investigació a EUSES

Anna Jódar i Arnau Sacot, preparadors físics del club i professors de bàsquet a EUSES, són dos dels vuit membres del grup ...
Llegir més
2020-10-10

Final històrica

Les finals són partits a cara o creu i, després de dos intents, la tercera ha anat la vençuda. El Bàsquet Girona s’h...
Llegir més
2020-10-09

Quatre victòries i un esperit col·lectiu cada vegada més sòlid

El Bàsquet Girona ha conclòs la pretemporada amb quatre victòries i encara amb optimisme el primer repte oficial de la temporada:...
Llegir més