• Equip Sènior Bàsquet Girona

Actualitat

Imatge relacionada amb la notícia
2020-09-18

Neix la penya "4 RIUS", la nova penya del Bàsquet Girona

La presentació s’ha dut a terme al Restaurant Münich, la seu social de la penya

El 18 de setembre de 2020 serà recordada en la història del Bàsquet Girona com el dia que es va fundar la primera penya oficial del club. La penya “4 Rius” ha estat presentada en un acte modest amb un grup representatiu dels membres que en formaran part al Restaurant Münich, la seva seu social.

La penya “4 Rius” representa l’evolució de la Grada d’Animació com a un pas més en el camí social del club, com també va simbolitzar el retorn dels Engaviats a principis d’any. Ambdues agrupacions seguiran el seu recorregut de manera independent però amb un objectiu comú: alimentar el teixit social del Bàsquet Girona.

Per una banda, la penya “4 Rius” fomentarà la participació activa en els esdeveniments que realitzi el club i promourà el Restaurant Münich com a escenari comú per viure els partits de l’equip com a visitant. Per l’altra, la Grada d’Animació continuarà sent un punt de trobada inclusiu i familiar per tots aquells aficionats que vulguin donar suport a l’equip en els partits a Fontajau.    

Declaracions de Joaquim Genover, president de la penya:

“Per nosaltres és un orgull ser la primera penya del Bàsquet Girona i que se’ns hagi donat la oportunitat de formar part d’aquest projecte en creixement.”

“L’objectiu de la penya és el d’esdevenir un punt de trobada entre tots els aficionats del club, siguin o no socis, i incentivar la seva participació en diversos actes ja siguin propis del club, de la penya o desplaçaments amb l’equip per donar-los suport.”

2020-10-29

El partit contra el TAU Castelló es jugarà a porta tancada

Arran de les mesures anti-Covid que ha decretat Salut juntament amb el PROCICAT i el Consell de Govern de la Generalitat, el partit entre el Bà...
Llegir més
2020-10-27

Jesús Escosa ofereix una conferència sobre la metodologia d'entrenament a EUSES

Jesús Escosa, secretari tècnic i director de l’àrea de rendiment del club, va impartir una conferència a EUSES, on f...
Llegir més
2020-10-25

Primera victòria

El Bàsquet Girona ha obtingut una primera victòria soferta a LEB Or en una demostració d’esforç en els dos costats d...
Llegir més
2020-10-24

Segon repte

Una setmana després del debut a Fontajau, el Bàsquet Girona estrena la temporada com a visitant a la pista del Palmer Alma Mediterr&aacu...
Llegir més
2020-10-23

La samarreta del Bàsquet Girona, a la venda

El Bàsquet Girona inaugura la botiga oficial del club amb la samarreta del primer equip com el producte principal. L’accés a la bo...
Llegir més