• Equip Sènior Bàsquet Girona

SOSTENIBILITAT

Imatge Objectiu

Temporada 2019/20

>PAPER ZERO A OFICINES

Informatització de tots els processos interns, digitalització de la cartelleria i informació de partits i gestió dels documents propis en format digital.

Imatge Objectiu

Temporada 2020/21

>PAPER ZERO A ENTRADES, CARNETS I CARTELLERIA

Creació de l’app amb tota la informació necessària, publicitat cada vegada més digital (UTV) i entrades digitalitzades.

Imatge Objectiu

Temporada 2021/22

>PLÀSTIC ZERO

Implementació d’un sistema Ósmosi al vestidor dels jugadors, utilització d’ampolles reutilitzables i carmanyoles de picnics per a jugadors, staff i treballadors. Substitució de les ampolles de plàstic per vidre al bar, llotja i zona vip.


>INICI TREBALL ODS

Implicació del club amb els Objectius de Sostenibilitat impulsats per a les Nacions Unides.

Treball amb l’ODS 7 “Energia neta i assequible”, ODS 13 “Acció climàtica” i ODS 16 “Pau, justícia i institucions sòlides”.

 

Imatge Objectiu

Temporada 2022/23

>SEGELL SPORTS FOR CLIMATE ACTION

Treballem per aconseguir el Segell Sports For Climate Action de les Nacions Unides que reuneix entitats que es comprometen a adherir-se al conjunt de cinc principis i incorporar-los a les estratègies, polítiques, procediments i a integrar-los a la comunitat esportiva, establint així les bases per a una major difusió del missatge i l'èxit a llarg termini.

>EMISSIONS ZERO

Instaurar un sistema de plaques solars al pavelló per l’electricitat i calefacció, instal·lació de pàrquings de bicicletes i patinets segurs per a promocionar la mobilitat sostenible, instal·lació de carregadors elèctrics al pàrquing i premis i incentiu per a tota la gent que vingui a Fontajau de forma sostenible.