Política de Privacitat

El domini: https://www.basquetgirona.com és propietat de CLUB BÀSQUET GIRONA 2014, amb el NIF G66294505, inscrita en el Registre d’Entitats Esportives. El domicili ésAvinguda del President Josep Tarradellas i Joan, 22, 24, 17007 Girona. També pot posar-se en contacte amb nosaltres en l’e-mail: basquetgirona@basquetgirona.com

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL:

La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l’usuari d’aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de CLUB BÀSQUET GIRONA 2014.

RESPONSABILITAT EN ELS ENLLAÇOS:

CLUB BÀSQUET GIRONA 2014 inclou en el seu lloc web tot un seguit d’enllaços a pàgines dels seus clients i proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicitat dels treballs efectuats per encàrrec d’aquests. CLUB BÀSQUET GIRONA 2014 no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.

PROTECCIÓ DE DADES:

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’informem que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de CLUB BÀSQUET GIRONA 2014 amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d’informació i elaborar els pressupostos que puguin sol·licitar-nos. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Carrer d’En Joan Reglà, 8 17003 Girona, Ref. Protecció de dades.