DERROTA A MALAGA

L’equip perd contra el Malaga en una segona part inferior (111-80)

Cròniques primer equip, Primer Equip | Dissabte, 30 Març 2024

Els primers compassos del partit han estat igualats però el Malaga ha posat la primera diferència després d’aprofitar errors no forçats de l’equip gironí. Els 10 punts de l’Ike han permès als visitants continuar en el partit (29-21). En el segon període, un parcial de 17-9 ha catapultat als malaguenys, molt encertats des de fora (8/16 al descans). Tanmateix, els de Katsikaris han reaccionat amb un parcial de 2-10 que els ha permès resituar-se a sis punts abans del triple final malagueny (57-48).

La represa ha estat malaguenya de principi a fi. Un primer parcial de 34-15 ha situat un avantatge de trenta punts amb un equip local molt més enèrgic al darrere i molt inspirat al davant. El conjunt gironí només ha aconseguit connectar un triple de divuit intents en la segona part i el partit s’ha escapat (111-80).

Fotis Katsikaris: “Vull demanar perdó a l’afició i a la gent de bàsquet. Ha sigut un tema d’actitud i no vull valorar el partit.”