• Equip Sènior Bàsquet Girona

PARTNERS

 • CaixaBank és el Banc minorista líder a Espanya, amb la major base de clients, una fortalesa de balanç i una cultura i valors centenaris. La missió del grup CaixaBank és contribuir al benestar econòmic dels seus clients i al progrés de tota la societat. El grup fonamenta el seu funcionament empresarial i social en els seus valors corporatius de qualitat, confiança i compromís social.

 • NOEL és una empresa del sector carni des de 1940. Fidels als seus orígens, i amb l'aval i la confiança que l'atorguen més de 80 anys d'experiència, mantenen l'aposta per aconseguir l'excel·lència en tota la seva gran varietat d'embotits de la millor qualitat.

 • ESTRELLA DAMM és una empresa cervesera amb més de 140 anys d’història. Estrella Damm és la cervesa que millor representa la costa mediterrània. La seva prioritat és la qualitat dels ingredients amb els que treballen, els mateixos que la cervesa original, provinents d’agricultors locals.

 • YOSOY és la marca líder a nivell nacional en begudes vegetals sense transgènics, sense additius ni sucres afegits i amb aigua del Parc Natural del Montseny. És la principal marca de Liquats Vegetals, empresa líder i pionera en la producció i distribució de begudes 100% vegetals fundada l’any 1991. El seu objectiu és inspirar una alimentació saludable a través d’una relació honesta amb els ingredients, les persones i l’entorn.

 • FIATC assegurances és una asseguradora amb més de 80 anys de vida assegurant a persones i el seu patrimoni. FIATC concentra els seus serveis en el present, oferint assegurances d’usuari, de família, de béns o de negocis, i en el futur, procurant per l’evolució del seu servei segons el progrés de les necessitats socials.

 • Kave Home és una empresa gironina de disseny i fabricación de mobiliari i decoració. Amb presència a més de 80 països, Kave Home es distingeix per la qualitat dels seus productes i el seu compromís amb el medi ambient a través del programa Kave Cares.

 • PLATJA D'ARO, al cor de la Costa Brava, és un destí turístic de primer ordre, modern, cosmopolita i dinàmic amb una oferta comercial, d’allotjament, d’oci i restauració d’alt nivell. La vila d’interior, CASTELL D'ARO, és història i tradició i encant medieval, un conjunt declarat "Bé Cultural d’Interès Nacional". S'AGARÓ esdevé un espai d'equilibri entre arquitectura i natura en un turó sobre cales petites, estretes i pedregoses i embolcallat suaument per un  camí de ronda que esdevé passeig. 

 • FRISELVA és una empresa especialista en carn porcina establerta a Riudellots de la Selva. La corporació gironina compta amb una llarga tradició en el sector des de la seva fundació el 1950. FRISELVA es troba en un procés de creixement i internacionalització potenciant el proveïdor local.

 • FINQUES COLOMÉ és una empresa immobiliària gironina que ofereix compra, venda i lloguer d'habitatges per tota la província. La corporació compta amb una gran selecció de pisos, cases i xalets i és reconeguda en el sector per la seva metodologia singular i de qualitat.

 • FINESTRA CONFORT, empresa que neix el 1987 sota la marca COTEC, és especialista en la renovació de finestres, portes d'entrada i portes de garatge i en les solucions de vidres per terrasses i porxos i pèrgoles tècniques. FINESTRA CONFORT comparteix amb el BÀSQUET GIRONA la vocació d'esdevenir un projecte de referència a base de molt treball i compromís amb la feina ben feta.

 • PERE QUERA 1887 és una joieria i rellotgeria amb més de 130 anys d'experiència en el sector. Les noves generacions de la família, han renovat la vida comercial de l'empresa sense deixar de banda l'esperit i la filosofia fundacionals. Pere Quera 1887 és distribuidor de les millors marques de rellotgeria suissa i de joieria mundials. A banda, disposa de taller propi de joies i servei tècnic oficial de rellotgeria.

 • IBIS és una cadena hotelera amb 45 anys de recorregut. IBIS aposta per oferir un servei de qualitat-preu excel·lent al seu client amb l’afegit de funcionar d’una manera singular.

Technical Partner

 • CATAPULT és una companyia australiana d'anàlisi de rendiment esportiu. L'empresa desenvolupa tecnologia digital per a l'estudi estadístic des del 2006. CATAPULT serveix a gairebé 3000 equips de 39 esports diferents procedents de 137 països d'arreu del món.

 • Fisiomèdic Grup és un centre de fisioteràpia, osteopatia i rehabilitació física de Girona fundat el 2003. Compten amb quatre centres, tres d’ells a la ciutat i un quart a Figueres. El seu servei pretén donar resposta a les necessitats dels pacients, des d’una perspectiva global, de manera interdisciplinària i coordinada amb tots els professionals dels centres.

 • Sixtemia és un estudi especialitzat en desenvolupar aplicacions mòbils (Apps) natives per a dispositius iOS (iPhone / iPad) i Android (Smartphones / Tablets) amb l’objectiu d’ajudar a digitalitzar proces a les empreses. Ens aval·la l’experiència acumulada des de 2008 en el sector de la mobilitat, on hem ajudat als nostres clients a obrir el seu canal de comunicació mòbil.

 • ONIX és una empresa gironina del sector de la moda masculina amb 40 anys d’experiència. La companyia compta amb dos establiments a la ciutat en els que poden desenvolupar tota la seva personalitat. El primer és especialitzat en vestit de casament i el segon té un estil més jove, actual i modern.

 • La Vianda és una empresa gironina especialitzada en menjars casolans per emportar. Des dels seus inicis aposta per la cuina diària de qualitat basada en una dieta sana i equilibrada. Compta amb cinc seus repartides per la ciutat: Fontajau, Barri Vell, Eixample, Montilivi i el polígon de Montfullà.

 • Easypromos és una plataforma online líder en la creació i gestió de campanyes de marketing digitals. Els seus productes permeten crear concursos, sortejos, jocs, qüestionaris i altres promocions per a distribuir a les xarxes socials i en d'altres canals digitals. Es caracteritza per la seva fiabilitat, robustesa i seguretat, i acumula una experiència de més de 2.000.000 campanyes per a clients de més de 100 països.

 • DUCFORM, amb més de 60 anys en el sector, ofereix gràcies a la millor tecnologia i a un equip de professionals amb experiència contrastada, una ampli ventall de solucions en impressió i acabats en qualsevol material, superfície i format. Som especialistes en offset, impressió digital, gran format, estampacions, packaging i merchandising de qualitat.

 • Etixx és una empresa especialitzada en nutrició esportiva i millora del rendiment físic fundada el 2009. Etixx compta amb una oferta esportiva plural en sectors com el ciclisme, el running, la natació, el triatló i fitness amb un catàleg representatiu de les millors marques esportives. 

COL·LABORADORS