• Equip Sènior Bàsquet Girona

PARTNERS

 • CaixaBank és el Banc minorista líder a Espanya, amb la major base de clients, una fortalesa de balanç i una cultura i valors centenaris. La missió del grup CaixaBank és contribuir al benestar econòmic dels seus clients i al progrés de tota la societat. El grup fonamenta el seu funcionament empresarial i social en els seus valors corporatius de qualitat, confiança i compromís social.

 • FIATC assegurances és una asseguradora amb més de 80 anys de vida assegurant a persones i el seu patrimoni. FIATC concentra els seus serveis en el present, oferint assegurances d’usuari, de família, de béns o de negocis, i en el futur, procurant per l’evolució del seu servei segons el progrés de les necessitats socials.

 • ESTRELLA DAMM és una empresa cervesera amb més de 140 anys d’història. Estrella Damm és la cervesa que millor representa la costa mediterrània. La seva prioritat és la qualitat dels ingredients amb els que treballen, els mateixos que la cervesa original, provinents d’agricultors locals.

 • NOEL és una xarcuteria amb més de 75 anys d’experiència. NOEL ofereix una àmplia gamma de pernils i embotits, cuits i curats, carns fresques i plats preparats, perquè sempre trobis el producte just en el moment adequat.

 • FINQUES COLOMÉ és una empresa immobiliària gironina que ofereix compra, venda i lloguer d'habitatges per tota la província. La corporació compta amb una gran selecció de pisos, cases i xalets i és reconeguda en el sector per la seva metodologia singular i de qualitat.

 • FRISELVA és una empresa especialista en carn porcina establerta a Riudellots de la Selva. La corporació gironina compta amb una llarga tradició en el sector des de la seva fundació el 1950. FRISELVA es troba en un procés de creixement i internacionalització potenciant el proveïdor local.

Technical Partner

 • El Grup Andreu és una xarxa de concessionàries i tallers de cotxes amb delegació a Girona. L’empresa compta amb noranta anys d’experiència en el sector de l’automoció. El grup  pretén crèixer des d’un servei integral mantenint sempre els mateixos principis.

 • THE WOLF CONCEPT és una agència de màrqueting esportiu i publicitat creativa ubicada a la ciutat de Girona. Estan especialitzats en la comunicació online, el disseny gràfic, les xarxes socials, el branding, la fotografia i el vídeo.

 • CATAPULT és una companyia australiana d'anàlisi de rendiment esportiu. L'empresa desenvolupa tecnologia digital per a l'estudi estadístic des del 2006. CATAPULT serveix a gairebé 3000 equips de 39 esports diferents procedents de 137 països d'arreu del món.

 • ESPAI TAST és un servei de càtering amb una dècada d'experiència. La seva proposta es basa en una cuina mediterrània creativa i original amb productes de proximitat.

 • Fisiomèdic Grup és un centre de fisioteràpia, osteopatia i rehabilitació física de Girona fundat el 2003. Compten amb quatre centres, tres d’ells a la ciutat i un quart a Figueres. El seu servei pretén donar resposta a les necessitats dels pacients, des d’una perspectiva global, de manera interdisciplinària i coordinada amb tots els professionals dels centres.

COL·LABORADORS