DERROTA A BADALONA

L’equip perd el derbi tot i tenir possibilitats de victòria en el tram final (96-90)

Cròniques primer equip | Diumenge, 21 Abril 2024

L’equip ha començat guanyant amb un parcial a 0-6 que ha precedit un primer període d’igualtat a la pista i en el marcador. La primera part ha comptat amb una actuació destaca d’Ante Tomić per part local i de Juani Marcos per part visitant. El base argentí ha executat dos triples seguits que han situat el 34-32 però la Penya ha fet un parcial d’11-0 que ha marcat la primera diferència fins al descans (49-36).

En la represa s’ha mantingut el ritme equilibrat per part dels dos equips amb el mateix parcial 20-20 i la distància de deu punts constantment en el marcador. El conjunt gironí ha mostrat bones senyes de la seva identitat, que ha desembocat en un quart període pletòric que l’ha permès agafar-se a les possibilitats de partit. El protagonista ha estat Gabe York, que debutava la setmana passada, i que ha anotat 19 punts en l’últim quart amb cinc triples encertats de set intents. L’exhibició del nord-americà ha permès situar-se a quatre punts però el derbi s’ha quedat a Badalona.

Fotis Katsikaris: “Estic enfadat perquè sabíem de la qualitat del rival en la pintura i ens han fet cinquanta-cinc punts en tirs de dos. Estic decepcionat.”