DERROTA AMB REACCIÓ

L’equip perd a la pista de l’UCAM Murcia tot i la bona reacció de l’equip en la segona meitat (81-73)

Cròniques primer equip, Equips, Cròniques primer equip, Primer Equip | Dissabte, 09 Març 2024

El partit ha començat igualat en els primers minuts, amb el conjunt local establint les primeres diferències (17-10). La reacció gironina ha arribat del canell de Kenny Chery que ha entrat a la rotació per sumar més de la meitat dels punts de l’equip en el parcial, 10 punts (21-19). El segon període ha estat diferencial. El Murcia ha aconseguit posar en bonus al conjunt gironí quan no havien passat ni dos minuts i l’equip de Fotis Katsikaris tampoc ha sabut trobar-se en atac durant la major part del quart. Després d’un triple de Sušinkas (30-24) els locals han fet un parcial de 13-5, treient moltes faltes de tir, que ha decantat la balança.

A la represa, l’equip gironí s’ha mostrat més contundent en els dos costats de la pista, amb defenses més ajustades i puntuant al davant, reduint la distància per sota els deu punts. A final, l’equip ha aconseguit retallar la distància encara més, fins als cinc punts (66-61), amb una bona posada en escena, però el Murcia ha aconseguit aturar la bona dinàmica gironina amb un parcial que els ha tornat a posar per davant còmodament (81-73).

Fotis Katsikaris: “A la segona part hem fet millor esforç, primer a darrere i hem trobat millors opcions en atac i trobant oportunitats contra la seva defensa, que és molt dura.”