DERROTA CONTRA EL BARÇA A FONTAJAU

L'equip fa un gran partit contra el Barça i lluita fins al final per intentar aconseguir la victòria (75-81)

| Diumenge, 14 Abril 2024

El partit ha començat amb dos triples d’Ike Iroegbu que els ha revertit el Barça amb un parcial de 6-26 amb gran encert des de línia de tres, anotant sis tirs de vuit intents. En el segon període, el conjunt gironí ha aconseguit remuntar el marcador amb un gran Ike Iroegbu, que ha acabat el partit amb vint-i-cinc punts (31-37).
La segona meitat el Bàsquet Girona ha sortit amb millor energia, arribant a posar-se a un punt en diverses ocasions, el tercer quart ha tingut un ritme d’anades i tornades on cap equip ha tingut el control del partit.
En l’últim quart, el Barça ha establert un parcial de 0-5 a l’últim minut que ha fet decantar la balança. Cal destacar l’actuació de Stefan Dordevic a la segona meitat, obtenint 18 de valoració, i el debut de Gabe York que amb 16 minuts, ha fet 6 punts.

Fotis Katsikaris «Hem perdut el primer quart, però hem millorat molt durant la segona part i fins al final de partit, hem pressionat la pilota, hem jugat més amb el cos, hem fet un bon treball en atac, llegint els seus canvis amb un bon equilibri i una bona execució.”