EMOCIONANT VICTÒRIA A FONTAJAU

El Bàsquet Girona guanya en els segons finals al Monbus Obradoiro (78-77).

Cròniques primer equip | Diumenge, 03 Març 2024

El Monbus Obradoiro ha estat el primer en obrir el marcador, aconseguint així estar al capdavant del marcador durant tot el 1r Quart amb un parcial de (13-26). En el segon Quart, el conjunt gironí ha guanyat en encert, aconseguint igualar la balança. Això no obstant, l’equip gallec ha arribat al descans mantenint-se al capdavant del marcador (31-37).

En la segona meitat el bon treball de l’equip al davant i al darrere els ha permès arribar al final d’un 3r Quart molt ajustat al capdavant del marcador (58-55). Han estat uns minuts finals de partit molt igualats, això no obstant, l’equip ha lluitat fins al final enduent-se la victòria en els segons finals de partit (78-77).

Fotis Katsikaris: ”Ha estat un inici difícil, però hem trobat la manera de tornar i guanyar un partit molt important”.