PARTIDÀS CONTRA EL GRANADA

L'equip s'endú una emocionant victòria contra el Coviran Granada (80-61)

Cròniques primer equip | Diumenge, 28 Gener 2024

El Coviran Granada ha estat el primer en obrir el marcador, això no obstant, el conjunt gironí ha aconseguit posar-se al capdavant del marcador al final del 1r Quart (17-15). En el segon Quart el Bàsquet Girona ha mantingut el lideratge en el marcador, arribant a estar a +11 punts del rival (33-22). L’equip ha arribat al descans per davant del marcador (35-32).

En la segona meitat, el conjunt gironí ha guanyat en encert permetent a l’equip augmentar la distància en el marcador (62-41). El bon treball del Bàsquet Girona al davant i al darrere els ha permès estar al capdavant del marcador durant tota la segona meitat enduent-se així la victòria (80-61).

Declaracions després del partit:

Fotis Katsikaris: ”Felicito l’equip pel bon treball fet, teníem molts dubtes a l’inici, però hem aconseguit trobar una bona dinàmica”