SOSTENIBILITAT

SOSTENIBILITAT

Un club 100% sostenible, un esport com a vehicle de transformació social.

Com puc col·laborar?

Descobreix

Els nostres objectius

 • TEMPORADA 2019/20

  >PAPER ZERO A OFICINES

  Informatització de tots els processos interns, digitalització de la cartelleria i informació de partits i gestió dels documents propis en format digital.

 • TEMPORADA 2020/21

  >PAPER ZERO A ENTRADES, CARNETS I CARTELLERIA

  Creació de l’app amb tota la informació necessària, publicitat cada vegada més digital (UTV) i entrades digitalitzades.

 • TEMPORADA 2021/22

  >PLÀSTIC ZERO

  Implementació d’un sistema Ósmosi al vestidor dels jugadors, utilització d’ampolles reutilitzables i carmanyoles de picnics per a jugadors, staff i treballadors. Substitució de les ampolles de plàstic per vidre al bar, llotja i zona vip.

   

  >INICI TREBALL ODS

  Implicació del club amb els Objectius de Sostenibilitat impulsats per a les Nacions Unides.

  Treball amb l’ODS 7 “Energia neta i assequible”, ODS 13 “Acció climàtica” i ODS 16 “Pau, justícia i institucions sòlides”.

 • TEMPORADA 2022/23

  >SEGELL SPORTS FOR CLIMATE ACTION

  Treballem per aconseguir el Segell Sports For Climate Action de les Nacions Unides que reuneix entitats que es comprometen a adherir-se al conjunt de cinc principis i incorporar-los a les estratègies, polítiques, procediments i a integrar-los a la comunitat esportiva, establint així les bases per a una major difusió del missatge i l’èxit a llarg termini.

   

  >EMISSIONS ZERO

  Instaurar un sistema de plaques solars al pavelló per l’electricitat i calefacció, instal·lació de pàrquings de bicicletes i patinets segurs per a promocionar la mobilitat sostenible, instal·lació de carregadors elèctrics al pàrquing i premis i incentiu per a tota la gent que vingui a Fontajau de forma sostenible.

Què són els ODS?

Els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) –objectius universals, integradors i ambiciosos- són els que guien la implementació de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides per al Desenvolupament Sostenible.

Les temàtiques que aborden van des de la pobresa, la fam, la pau, la salut, l’educació, les desigualtats, la inclusió, la prosperitat econòmica, la protecció del planeta, la lluita contra el canvi climàtic, les ciutats i els territoris, l’energia, el consum i la producció sostenibles i la governança

Quins ODS treballem al Bàsquet Girona?