DERROTA AGÒNICA A FONTAJAU

El Bàsquet Girona no ha aconseguit guanyar el derbi en un partit amb emoció fins a l'últim minut

| Dissabte, 23 Març 2024

El Bàsquet Girona perd el derbi a Fontajau contra el Baxi Manresa (83-84). El Manresa ha començat posant les primeres diferències al marcador amb un parcial d’11-20, el Girona ha reaccionat ràpidament i ha reajustat el marcador 22-24. Al segon quart, una defensa intensa gironina ha aconseguit començar amb bon peu, fent que el Manresa només anoti 5 punts en els primers quatre minuts de joc del segon quart. Seguidament, un parcial de 0-11 a favor del Manresa, ha posat contra les cordes als Gironins, que han marxat al descans vuit punts per sota (40-48).

A la represa el Manresa ha estat millor en els dos cèrcols, dominant el rebot (31 a 45 en total) i un parcial de 5-11 ha allargat la diferència fins als catorze punts. A l’últim quart, un parcial gironí de 14-2 ha permès que es posin per davant per primera vegada en tot el partit, gràcies a una recuperació de Minda que ha acabat amb cistella de Sergi Martínez. Malauradament, Badio ha fet cistella i el Girona no l’ha pogut respondre.

Fotis Kastikaris “L’últim quart hem fet bona feina tan a davant com a darrere, hem tingut l’oportunitat de guanyar amb una bona defensa, però Badio ha posat una cistella demostrant un gran talent”.