MASCLETÀ A FONTAJAU

L’equip fa un partidàs contra el València que l’apropa a la permanència (92-88)

| Dilluns, 18 Març 2024

El Bàsquet Girona ha guanyat al València Basket en un dels millors FontaShow de la temporada (92-88). Els protagonistes del partit han estat Juani Marcos i Ike Ireogbu, que han anotat la meitat dels punts de l’equip. El partit ha començat frenètic, amb moltes anades i vingudes en el marcador, en el que ha acabat imposant-se el conjunt gironí amb les aportacions anotadores de Quino Colom per fora -8 punts i 2 triples- i Khem Birch en els dos cèrcols (23-20). En el segon període, tot i que ha estat valencià, el guió enèrgic de partit s’ha mantingut i el Girona ha fet un recital exterior amb cinc triples de sis intents i un excels Iroegbu, autor de 12 punts i 17 de valoració en el parcial (48-49).

A la represa, l’equip liderat per Fotis Katsikaris ha donat un cop d’autoritat amb un parcial de 18-3 que l’ha catapultat en el partit i en el marcador (66-52) però la revàlida valenciana no s’ha fet esperar amb un parcial de 1-14 que l’ha ressituat en el matx (69-65). Les anades i tornades han tornat a marcar la tònica en els darrers deu minuts, en el que s’ha enlairat un Juani Marcos descomunal, autor de quinze punts en la segona meitat. Els parcials més determinants els ha marcat el conjunt gironí, amb un primer marge de vuit punts (82-74), que el València ha aconseguit contrarestar. Però dos triples gironins en els darrers minuts, obra d’Iroegbu (89-82) i sobretot Juani Marcos (92-86), han sentenciat la desena victòria pels gironins.

Fotis Katsikaris “Hem demostrat caràcter en moments complicats, hem jugat amb molta fe, molt bé en atac, bones decisions i poques pèrdues. Hem insistit fins als últims segons per emportar-nos aquesta victòria”.

Ike Iroegbu “Estic orgullós d’haver pogut encistellar tirs importants al final del partit, i fer el possible per ajudar l’equip a guanyar”.